OÁZIS A VÁROS SZÍVÉBEN

SZOBAKÍNÁLAT

48 mesébe illő szoba és lakosztály Budapest belvárosában.

GASZTRONÓMIA

Frissítően pazar – akárcsak a Verno

PROGRAMOK

Engedjen a Verno-élmények csábításának és fedezze fel Budapest rejtett kincseit!

RENDEZVÉNYEK

Emlékezetes összejövetelek akár 20 résztvevőig. Legyen szó üzleti vagy privát eseményről: konferenciatermünk, valamint az ötcsillagos butikhotelünkben található, Michelin Guide által ajánlott Flava étterem és bár minden alkalomhoz tökéletes választás.

HELYSZÍN

Pazar elegancia, bakancslistás látnivalók, temérdek programlehetőség – az ötcsillagos luxus hotel, a Verno House kiváló elhelyezkedésének köszönhetően Budapest egyik legszebb pontján, közel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérhez (autóval csupán 30-40 percnyi távolságra) várja vendégeit.

A SZÁLLODA

Vegyen egy mély levegőt, mielőtt ismét felfedezőútra indulna

A Verno House a nagyvárosi kalandok origója. Egy káprázatban burjánzó városi oázis, ahol jó magunk mögött hagyni a főváros lüktetését. Itt élhetjük át igazán a testi-lelki felfrissülés varázsát. S közben a budapesti kincseket őrző zsilipek is megnyílnak előttünk, hogy elmeséljék nekünk mindazt, ami a város szívében rejtőzik.
A különleges kalandra csábító miliőben úrrá lesz rajtunk a vágy, hogy a rohanó utcák szorításából a természet ölelésébe szökjünk, ahol mi magunk is megtapasztalhatjuk a növények titokzatos rituáléját: a légzés nyugalmát, a kivirágzás varázsát. A 19. századi Budapesten úgy tartották, csak akkor lehet igazán rácsodálkozni a modern város szépségére, ha van egy zöld sziget, ahová bármikor elbújhatunk, hogy a feltöltődés oázisából energiát merítsünk. A Verno ezért is tökéletes helyszín mindazok számára, akik felfedezőútjuk előtt fellélegeznének.
Az 50 szobás budapesti luxus szálloda, a Szabadság utca és az Október 6. utca sarkán található – ott, ahol a kultúra útjai összeérnek.

A VERNO TÖRTÉNETE

A VERNO TÖRTÉNETE

 

investing
investing
investing
next-arrow prev-arrow

SZOBAKÍNÁLAT

Mert minden városi kalandornak szüksége van egy helyre, ahová bármikor  elbújhat…Válasszon kedvére lebilincselően gyönyörű, minden igényt kielégítő szobáink közül, és engedjen a felfrissülés csábításának!

1. Superior
2. Deluxe
3. Sarok Lakosztály

investing
Superior
investing
Deluxe
investing
Sarok Lakosztály
next-arrow prev-arrow

Szobakínálat

Mert minden városi kalandornak szüksége van egy helyre, ahová bármikor  elbújhat...Válasszon kedvére lebilincselően gyönyörű, minden igényt kielégítő luxus szobáink közül, és engedjen a felfrissülés csábításának!

  1. Superior
  2. Deluxe
  3. Sarok Lakosztály

GASZTRONÓMIA

A kulináris és kulturális élmények karavánja, a pezsgő társasági élet origója, a Verno House csillogó oázisa – ez a Flava Kitchen & More, amely a felfrissülés örömével halmozza el vendégeit. 2023-ban a Michelin-kalauzban Michelin-ajánlott étteremként szerepelő Flava étterem állandóan nyüzsög: nappal a kellemes beszélgetések kedves színhelye, az esti órákban az élőzenével fűszerezett nemzetközi ételek rivaldája. Ez a közös tér a véletlen kulturális találkozások csomópontja, ahol a hozzánk hasonló átutazókkal együtt rácsodálkozhatunk egy különös érdekességre. Arra, hogy mindegy, honnan jöttünk, mert, ha jókedvről van szó, egy nyelvet beszélünk. A Flava birodalmában a történeteken keresztül nemcsak Budapestet, hanem az egész világot is megismerhetjük.

A VERNO ÉLETÉRZÉS

Élje át a kivirágzás csodáját!

Fusson egy jót az ébredező belvárosban, majd jöjjön a Flavába, ahol frissítő, egészséges és mennyien finom reggelivel készülhet a felejttetetlen kalandokat ígérő napra. Fedezze fel Budapest ikonikus színhelyeit: a legendás Széchenyi Gyógyfürdőt, a modern Fashion Streetet, a patinás Bazilikát, a múlt kincseit őrző múzeumokat vagy a festőien szép Budai Várat. Az élményekkel kikövezett út végén pedig visszavárja a város oázisa: a hely, ahol az életöröm és a kultúra összeér.

Jöjjön hát, merüljön el Ön is a Verno-életérzés varázslatos oázisában!

investing
investing
investing
investing
next-arrow prev-arrow