SPA

A Verno House wellness részlege a kivirágzás elengedhetetlen alkotóeleme. A testet-lelket kényeztető szigeten melegvizes fürdővel, szaunával, török gőzfürdővel adhatjuk át magunkat a felfrissülés varázsának. Persze, az aktív kikapcsolódásról sem kell lemondanunk: SPA részlegünkön konditeremmel vagy masszázzsal is felpezsdíthetjük magunkat.

A BOTANIQ Spa és Gym nyitvatartása: 7:00-21:00, kezelések 8:00-20:00 óra között vehetők igénybe.

BOTANIQ Spa

A BOTANIQ SPA és wellness szolgáltatásait az önfeledt kikapcsolódás jegyében álmodtuk meg. A természet lenyűgöző erejéből merítkeztünk, mely minden egységünkben központi szerepet játszik. Próbálja ki a Magyarországon egyedülállóként a BOTANIQ Collection egységeiben használt - kiváló minőségű, olasz luxuskozmetikum, a MEI természetes készítményeit! A MEI kezelések során a vadon termett növények gondos válogatásával és hidegen sajtolásával készült, 100%-ban vegyi anyag mentes, vegán termékek alkal - mazásával garantáljuk a természetes megújulást. Fedezze fel a BOTANIQ Collection életérzését, és engedje át magát a harmóniának!
Spa MEI

Finn-szauna

Kapcsolódjon ki klasszikus finn szaunánkban. A szaunázás elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből, mely által erősíti az immunrendszert.
80- 100 °C
Verno spa Budapest szauna

Gőzfürdő

Élvezze a gőzfürdő testünkre és lelkünkre gyakorolt jótékony hatását. A páradús levegő puhítja a bőrt, az aromatizált gőz pedig nyugtatja az idegrendszert, segít az ellazulásban valamint felfrissülésben.
37- 44 °C
Verno spa Budapest gőzfürdő

Pezsgőfürdő

Csobbanjon pezsgőfürdőnkben, amely a víz alatti fényjátékával teszi igazán idillivé a fürdőzést és járul hozzá az ellazulás élményéhez.
36- 38 °C
Pezsgőfürdő Verno House Spa Budapest

Fitnesz

Pihenés közben sem kell lemondania az aktív kikapcsolódásról. A sport szerelmeseit felszerelt konditermünk várja a testi felfrissülésért. Az igazi felfedezőknek pedig előszeretettel ajánljuk futótérképünket, hiszen a lenyűgöző Duna-part csupán pár lépésre található szállodánktól.