Belvárosi dzsungel és közösségi tér

Belvárosi dzsungel és közösségi tér
Verno House Budapest

Forrás: Világjáró Magazin / https://vjm.hu/

2022 decemberében végre megnyitotta kapuit a Verno House, mely igazi belvárosi dzsungelként nyújt menedéket a város „pora” ellen, ugyanakkor egy olyan közösségi térként funkcionál, ahol a világ minden tájáról érkező utazók egymásra találhatnak.

A budapesti Szabadság tér szomszédságában elhelyezkedő, régen Rosenberg-házként ismert épület az 1800-as évek óta meghatározó eleme a környék mindennapjainak. Az egykori bérház művészek, filantropisták és politikusok kedvelt szállása volt, egy ikonikus hely, mely szállodaként újult meg, de több annál.

Belvárosi dzsungel és közösségi tér

Urban Jungle

Már a 19. században felismerték, hogy egy város minden modern tulajdonságát csak akkor tudják igazán értékelni a benne élők és a látogatók, ha van nyugodt, természetes környezet, ahol az ember időről időre meg tud pihenni. Ezen gondolatot alapul véve a szállodában, valamint a hozzá tartozó étteremben kulcsfontosságú szerepet kapott az élő zöldnövényzet és az azt idéző látványelemek.

Belvárosi dzsungel és közösségi tér

Pihenés és feltöltődés

A vendégek a város felfedezése után visszatérhetnek ebbe a pihentető, ugyanakkor inspiráló környezetbe, mielőtt újra útnak indulnának. A szálloda 50 szobája és lakosztályai között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A megannyi látnivaló után jólesik ellazulni a Spa részlegen található török gőzfürdőben, a finn szaunában, vagy a melegvizes fürdőben, utána pedig egy masszázs segít, hogy elérjük a tökéletes relax állapotot. Akinek nem volt elég a városi séta, az a konditeremben teheti próbára erejét és kitartását.

Belvárosi dzsungel és közösségi tér

Villágkonyha és pezsgő társadalmi élet

A szálloda étterme, a FlavaKitchen & More globalista konyhájával és sharing koncepciójával kiemelkedő élményeket kínál nemcsak a szállóvendégek, de minden oda betérő számára. A Flava állandóan nyüzsög: nappal a kellemes beszélgetések színhelye, az esti órákban az élőzenével fűszerezett nemzetközi ételek rivaldája egy finom koktéllal megspékelve. A borlapon különleges, folyamatosan frissülő hazai tételek és kiváló nemzetközi borok is találhatók, az exkluzív borsor összeállítása pedig a 2022-es Michelin Sommelier Award díjas Langó Tamás érdeme.