Verno lobbi

Díjzápor a Klasszis TopDesign 2023 Versenyen:
a BDPST Group három egysége is elismerésben részesült!

A Klasszis TopDesign 2023 versenyen a BDPST Group három egysége is a díjazottak között szerepelt. Az ünnepi gálaesten, amely a nemrég megnyílt Dorothea Hotelben zajlott, összesen 27 elismerést adtak át Budapesten. A verseny díjazása során – amely a Horeca-ágazat széles skáláját öleli fel – kiemelt szempont volt az újszerűség és hatékonyság szerepe a tervezési folyamatokban.

A Klasszis Csoporton belül működő Turizmus Online szakmai portál idén is megrendezte a Klasszis TopDesign 2023 versenyt, amely átfogóan vizsgálja a design és vendégélmény koncepciókat a vendéglátó- és szállodaiparban. A versenyre nevezhettek hazai éttermek, kávéházak, szállodák, valamint külső- és belsőépítészeti tervezők is. Az elbírálás során a hazai és nemzetközi vezető szakemberekből álló 13 fős szakmai zsűri a kreativitást, újszerűséget, stratégiai gondolkodást, kivitelezés minőségét, és a kitűzött célok mentén elért eredményességet értékelte a több mint 70 pályázónál.  

A BDPST Group három egysége 9 díjat vehetett át a Dorothea Hotelben tartott gálaesten. A Verno House-t négy kategóriában díjazták, Az év Klasszis TopDesign vendégszobája, lakosztálya, Az év Klasszis TopDesign hotel lobbija, Az év Klasszis TopDesign szállodai weboldala, közösségi megjelenése, aktivitása és Az év Klasszis TopDesign szállodai arculata kategóriákban.

A gálaest kerekasztal-beszélgetéséről megmaradt bennem az egyik résztvevő gondolata, miszerint számára az a legfontosabb, hogy egy szállodában otthon is érezze magát, meg nem is. Úgy gondolom, hogy nálunk pontosan ez a kettősség érvényesül, ezt nyújtjuk a vendégeknek: az élményt, hogy bár elhagyták otthonukat, mikor belépnek a lobbiba, ismét otthon érzik magukat. A vendégélményben a dizájnnak kiemelkedő szerepe van, ezért különösen nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy a szakma elismerte az ezen a téren végzett munkánkat” – mondta Nagyváradi Gábor, a Verno House értékesítési igazgatója az elismerésekről.